Schulz Speyer, Tyskland 1955-2015

den 21 maj / Företagsnyheter

Redo för 60 år till ….

Företaget E.M Schulz grundades den 15 augusti 1955 i tyska Nördlingen av Erna och Hans Richard Schulz. Deras huvudinriktning var att inreda biografer, föreläsningssalar och konferensrum, men ganska snart ändrade de sitt fokus mot inredning av bibliotek istället och bestämde då också att flytta företaget till det mer centralt belägna Speyer.

Även om Hans Richard Schulz var en erfaren affärsman, så var han också tekniskt intresserad i att utveckla produkter för bibliotek. Han hade visioner och i branschen var han mer känd som ”Bibliothekspapst” (Påven av biblioteken). Hans uppfinningar används fortfarande på bibliotek över hela landet.

På grund av en ökad fokusering på inredning över årtionden, har Schulz Speyer säkrat att alltid stå i nära kontakt med marknadens behov. Produktutvecklingen görs i nära kontakt med kunderna för att garantera den bästa lösningen för alla bibliotekens användare och vi är redo att förse biblioteken med innovativ inredning under många år framöver. 

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

Årsredovisningar för Lammhults Design Group

den 15 maj / Företagsnyheter

Ladda ned årsredovisning 2015

Läs mer

Next Library Festival 2017 i Aarhus, Danmark

den 11 maj / Utställningsnyheter

Next Library kommer att äga rum 11 - 14 juni 2017 som en del av firandet av ÅRHUS 2017 – EUROPEISK KULTURHUVUDSTAD

Läs mer

Biblioteksdagarna i Växjo, 10-11 maj 2017

den 18 april / Utställningsnyheter

Den 10-11 maj träffas ca 500 biblioteksintresserade i Växjö konserthus för att ta del av föreläsningar, diskutera aktuella frågor, träffa både gamla och nya vänner samt möta intressanta utställare

Läs mer

Ny representant för norra distriktet i Sverige

den 27 mars / Företagsnyheter

Vi hälsar Malin välkommen

Läs mer