Mikromarc i Stockholm, Sverige

den 10 november / Utställningsnyheter

”Årerts vakreste eventyr: Treffpunkt mikromarc” var den samlande rubriken på inbjudan till det 3:e gemensamma mötet för Norge, Sverige och Finland, och alla typer av bibliotek som använder Mikromarc.

En träff som vänder sig till nordiska biliotekskollegor för att bygga såväl sociala som fackliga nätverk. I allt samlade årets träff, som hölls i Solna, Sverige den 3-4 november ca. 240 deltagare och utställare.

Eurobib Direct ställde ut bl. a. Wildlife och Push & Pull tillsammans med BS Eurobib som i tillägg även bidrog med pedagogiska lekredskap baserat på konceptet Makerspace.

Bjarne Hjertvik & Maria Rasmusson, Eurobib Direct och Paal Bjurstedt & Christin Bodding, BS Eurobib kunde förnöjt vid konferensen slut konstatera att vi verkligen fångade deltagarnas intresse bland de åtta utställarna på plats. Äventyret fortsätter i form av värdefulla kontakter att följa upp på.

Med andra ord en både bra och välbesökt konferens med många spännande seminarieprogram. Allt från ”Fejkade mord och vithajar i Gävle”, ”Att skapa ett attraktivt biblioteksrum” (inredningskonsulent från IKEA!) till ”Varför Makerspace på bibliotek?”.

 

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

Årsredovisningar för Lammhults Design Group

den 15 maj / Företagsnyheter

Ladda ned årsredovisning 2015

Läs mer

Next Library Festival 2017 i Aarhus, Danmark

den 11 maj / Utställningsnyheter

Next Library kommer att äga rum 11 - 14 juni 2017 som en del av firandet av ÅRHUS 2017 – EUROPEISK KULTURHUVUDSTAD

Läs mer

Biblioteksdagarna i Växjo, 10-11 maj 2017

den 18 april / Utställningsnyheter

Den 10-11 maj träffas ca 500 biblioteksintresserade i Växjö konserthus för att ta del av föreläsningar, diskutera aktuella frågor, träffa både gamla och nya vänner samt möta intressanta utställare

Läs mer

Ny representant för norra distriktet i Sverige

den 27 mars / Företagsnyheter

Vi hälsar Malin välkommen

Läs mer