Biblioteksdagarna i Västerås, 11-12 maj 2016

den 20 maj / Utställningsnyheter

Vi deltog på biblioteksdagarna i Västerås på Aros Congress Center som utställare

Biblioteksdagarna är bibliotekens ledande branschdagar med ett 50-tal föreläsningar, seminarier och studiebesök. I år hölls de i Aros Congress Center i Västerås.

Ett antal utställare hade plats i foajén som deltagarna hade möjlighet att besöka i pauserna mellan seminarierna.

Vi på Lammhults biblioteksdesign AB lockade många glada besökare till vår del av utställningen med tävlingar och intressanta exponeringslösningar; både möbler och exponeringsställ. Vi lottade dessutom ut exponeringsställ; tre glada vinnare vardera dag fick med sig ett exponeringsställ Rabbit hem!

På plats hade vi vårt Book Tower Comic på hjul. Book Towermodellerna är populära lösningar för platseffektiv exponering och förvaring och hjulplattor har varit efterfrågade. Detta kan vi nu erbjuda som smidigt tillbehör. Exponeringstorn Just Now; en monterliknande exponeringslösning för både böcker och objekt tillsammans med en rad olika exponeringsställ i metall såsom Owl, Leaf, Rabbit, Wolf och Slitz lockade många intresserade till vår utställning.

De senast tillkomna exponeringsställen Lion och Lionesse rönte extra uppmärksamhet då just lejonet redan idag används som symbol bland annat i Norge och Tyskland för tillgängliggöra media. Detta är ett koncept vi gärna stödjer och kommer därför att erbjuda både ryggsignaturetiketter och knubbetiketter med lejonsymboler. Att ett starkt och tryggt lejon kan visa vägen till litteraturens underbara värld kan ses som ett gott komplement till redan befintliga symboler för lättläst eller kanske för böcker om vilda djur?

Tack för i år – vi ses i Växjö 2017!

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

Årsredovisningar för Lammhults Design Group

den 15 maj / Företagsnyheter

Ladda ned årsredovisning 2015

Läs mer

Next Library Festival 2017 i Aarhus, Danmark

den 11 maj / Utställningsnyheter

Next Library kommer att äga rum 11 - 14 juni 2017 som en del av firandet av ÅRHUS 2017 – EUROPEISK KULTURHUVUDSTAD

Läs mer

Biblioteksdagarna i Växjo, 10-11 maj 2017

den 18 april / Utställningsnyheter

Den 10-11 maj träffas ca 500 biblioteksintresserade i Växjö konserthus för att ta del av föreläsningar, diskutera aktuella frågor, träffa både gamla och nya vänner samt möta intressanta utställare

Läs mer

Ny representant för norra distriktet i Sverige

den 27 mars / Företagsnyheter

Vi hälsar Malin välkommen

Läs mer